وجه اشتراک مایکروسافت، DELL ، فیسبوک … در چه چیزی است؟ این شرکت ها گذشته از اینکه یکی از تاثیر گذارترین شرکتهای ربع قرن اخیر هستند، همه آنها توسط تعدادی دانشجو پایه گذاری شده اند . مطمئناً هیچ کس نمیتواند مارک زاکربرگ بعدی باشد، امّا راه اندازی یک کسب و کار کوچک در طول دوره دانشگاه قطعاً شدنی است.
گزینههای مختلفی در کسب و کار وجود دارد که نیاز به سرمایه اولیه کمی دارند و می توانید حتی بدون یک فضای اداری هم انجامش دهید. کارآفرینی در دانشگاه میتواند باعث به وجود آمدن ارتباطات ارزشمندی شود ، همچنین میتوانید درآمد کمی هم برای پوشش هزینههای شهریه، تغذیه و خرید کتابهای درسی گران قیمت کسب کنید.
در این مقاله ۱۰ ایده جذاب برای استارت زدن یک کسب و کار را از اتاق خوابگاهتان عنوان میکنیم:
۱٫ مشاور فناوری اطلاعات
فناوری اطلاعات یکی از زمینه هایی است که داشتن سالها تجربه در آن میتواند به ضرر شما عمل کند. دانشجویان معمولاً مهارتهای به روزتری در این زمینه داشته و در تکنولوژیهای جدید دانش زیادی دارند. اگر احساس میکنید اعتماد به نفس کافی برای ارائه مشاوره فناوری اطلاعات برای کسب و کارها را ندارید، در محیط دانشگاه به دیگران اعلام کنید میتوانید در زمینه برطرف کردن مشکلات کامپیوتری به آنها کمک کنید و اینطور میتوانید کارتان را شروع کنید.
۲٫ مشاور شبکههای اجتماعی
دانشجویان معمولاً در زمینهی شبکههای اجتماعی تخصص بیشتری دارند. از این دانش و تجربیات میتوانید برای راهنمایی کردن شرکتها در زمینه استراتژی شبکههای اجتماعی استفاده کنید. به آنها فیسبوک و لینکدین را پیشنهاد کرده و کانالهای جدید برای انتقال پیامهایشان را معرفی کنید.
۳٫ طراحی گرافیک
مشاوره طراحی گرافیک هم بیشتر به خلاقیت و استعداد بستگی دارد تا سالها تجربه. متخصصان طراحی باید یک مجموعه کار (portfolio) از بهترین پروژههایی که در کلاس انجام دادهاند تشکیل داده، یک کار ویزیت چشمگیر چاپ یا آن را به صورت برجسته و مشخص در سایت قرار داده و شروع به کار کنند.
شاید از این مقاله خوشتان بیاد : ۱۰ مهارت ارتباطی که هر کارآفرینی باید داشته باشد
۴٫ طراحی وبسایت
دانشجویان تمایل بیشتری برای طراحی وبسایت نسبت به قبل دارند. برخی کارهایی برای گروههای دانشگاهی یا یک باشگاه، یک دانشجوی مشخص یا فقط یک بلاگ شخصی انجام دادهاند. از این سایتها میتوان به عنوان نمونه کار و اهرم نفوذ برای سفارش بیشتر طراحی سایت استفاده و سود بیشتری کسب کرد.
۵٫ عکاسی
با استفاده از سایت هایی مانند Pinterest، Instagram، Snapchat و Facebook، دنیا با تصاویر جهت ارتباط برقرار کردن بیشتر آشنا شده است . با افزایش نیاز به محتوای تصویری ، احساس رو به رشدی برای استفاده از عکاسان وجود دارد. با توجه به پیشرفت تکنولوژی،این تازه عکاسان توانایی تولید وسیع کارهای با کیفیت را دارند.
۶٫برنامهریزی رویدادها
دانشجویان شاید تجربهی حضور در جشنها و همایش های مناسبتی را داشته باشند، امّا انتقال این تجربه برای استفاده بهتر ، داستان دیگری است. برنامهریزی رویداد نیازمند توجه به جزئیات، سازماندهی، توانایی های مختلف و خلاقیت میباشد. اگر آمادهی این شغل هستید، کسب و کارتان را در اطراف محیط دانشگاه شروع کرده و به یکی از منابع قدرت در زمینه برنامهریزی فعالیتهای باشگاهها و گروههای دانشجویی تبدیل شوید.این موضوع مهم را در نظر داشته باشید که برای انتقال کسب و کارتان به بیرون از دانشگاه نیازمند مدارک بخصوصی خواهید بود.
۷٫ مربی شخصی
معلم خصوصی زمانهای کاری انعطاف پذیری داشته و میتواند تدریس را در هر جایی انجام دهد. تدریس خصوصی ممکن است گاهی نیازمند کسب مدارکی از طرف یک سازمان خاص باشد، البته کسب مدرک تدریس خصوصی در یک زمینه چیز راحتی هست .
۸٫خدمات تمیزکاری
خدمات نظافتی کاری هست که به راحتی میتوانید انجام دهید و نیاز به دفتر و شرکت هم ندارد ، اگر کمی غرور را کنار بگذارید کار شرافتمندانه و پر درآمدی هم هست ، لوازمی هم که برای این کسب و کار نیاز دارید را میتوانید از سوپرمارکت های دور و اطراف هم بخرید. خیلی از افراد برای موارد نظافتی پول پرداخت میکنند.
موفقیت در هر جا و مکانی به سراغ انسان میآید. تنها کافی است آنرا باور داشته باشید و دست از تلاش برای دستیابی به آرزوهایتان نکشید.
منبع : entrepreneur
اگر به دنبال افزایش کسب درآمد و کارآفرینی هستید، به شما توصیه میکنم فرصت را از دست ندید و سه نوشته زیر را همین الان بخوانید :
- ۱۰ مهارت ارتباطی که هر کارآفرینی باید داشته باشد
- ۷ شیوه برای تشکیل یک تیم با کمترین هزینه و پول
- ۱۰ نکته بسیار مهم برای خلاقیت و خلاق ماندن