https://www.seminarema.com/digitall-products/722-afkar.html
افکار انسان اهمیت بسزایی در زندگی او خواهد داشت.
در واقع همانگونه که قدرت تفکر با وجود منحصر به فرد خود در انسان، انسان را از سایر موجودات متمایز میسازد تأثیرات عمیقی نیز روی زندگی او خواهد گذاشت. بر این اساس چگونگی افکار انسان، چگونه درگیر شدن در افکار خود، چگونگی سازماندهی آنها و غلبه انواع خاصی از افکار بر ذهن فرد مورد توجه روانشناسان است
در یک طبقهبندی بسیار ساده، افکار انسان در دو مقولهي مثبت و منفی دسته بندی میشود. این نوع از دستهبندی بسیار مورد توجه روانشناسان مشاوره و بهویژه مشاورانیست که دیدگاه شناختی دارند. در این دستهبندی دو نوع افکار مثبت و منفی در انسان شناسایی میشود و اعتقاد بر این است که؛ غلبه هر یک از آنها بر ذهن فرد، شیوهي زندگی او را در حدی وسیع نشان میدهد. بهطوری که همین افکار ساده به راحتی ممکن است موجب تفاوت سبک زندگی فرد با سایرین یا با خود او در مراحل مختلف شود.
بر اساس این دسته بندی افکار مثبت آن دسته از افکاری را شامل میشود که تأثیرات مفیدی بر ذهن و رفتار فرد به جای میگذارند، هدایتکننده هستند و اغلب موجبات زندگی دلپذیر را فراهم میسازند. افرادی که دارای چنین افکاری هستند کمتر در دام استرس و فشار روانی گرفتار میشوند و یا حداقل به راحتی خود را میتوانند از چنین شرائطی رها کنند. این افراد اعتماد به نفس بالاتری دارند، دید خوبی نسبت به خود دارند و بهطور کلی افکار آنها حول وحوش خوب بودن، سالم بودن و واقعبین بودن دور میزند.
افکار انسان را از لحاظ اینکه از یک هدف یا اهداف ویژهای پیروی میکنند یا نه، نیز میتوان دستهبندی کرد. افکار هدفمند آن دسته از افکاری هستند که بر اساس اهداف ویژهای سازمان مییابند و فرد با در نظر گرفتن آن اهداف، افکار خود را نیز سازمان میدهد. بهطوری که میتواند به صورت گام به گام به تهیه مراحلی بپردازد که موجب رسیدن او به اهدافش میشود.
برعکس افکار بیهدف، بدون برنامه و بدون هدف ویژهای ذهن فرد را درگیر میسازند که برنامه و سازمان مشخصی ندارند و ممکن است با یک عامل و محرک ساده را راهاندازی شوند و به حوزههای مختلف وارد شوند و سرانجام فرد به خاطر نیاورد که از کجا به این نقطه فعلی از افکار رسیده است. از شاخه به شاخه دیگر پریدن معمولا ویژگی این دسته از افکار است. هر چند جلوگیری وضع کامل این دسته از افکار وجود ندارد. اما از آنجا که اغلب در کارهای فکری فرد موجب ایجاد مشکل میشود و غالبا تمرکز فرد را به هم میریزند لازم است با انواع تمرینات فکری تحت کنترل فرد قرار بگیرند.
مثبت اندیشی چیزی فراتر از اعتقاد کورکورانه است و قدرت آن بر زندگی انسانها بسیار زیاد و شگفت انگیز است. خوشبینها تقریباً در همه جنبههای زندگی بهتر از بدبینها عمل میکنند و معمولاً به موفقیتهای بیشتری نائل شده و از موفقیتهای اجتماعی لذت بیشتری میبرند. انسانهای خوشبین همچنین کمتر مستعد پذیرش افسردگی و بیماریهای جسمی هستند. «مارتین ای. پی.سلیگمن» پروفسور روانشناسی دانشگاه پنسیلوانیا میگوید: «شواهدی وجود دارد که خوشبینی، سیستم دفاعی و حفاظتی بدن را تقویت میکند.»
انسانها برای قدم گذاشتن در راه پیروزی و موفقیت به هدایتگر و راهنما نیاز دارند تا راه درست را به آنها نشان دهد . این راهنما میتواند یک دوست یک کتاب و یا ندای درونی باشد، این کتاب نیز میتواند، راههای اسرارآمیز را به سوی کامیابی و موفقیت به شما نشان دهد .
برای موفق شدن باید مانند انسانهای موفق عمل نمایید و آنها را الگوی خودتان قرار دهید. یکی از مشخصههای انسانهای موفق، اعتماد و ایمان آنها به خداوند است.
آنها همواره خداوند را شاکر هستند چون ایمان دارند که تنها اوست که میتواند، آنها را یاری رساند و راه درست را به آنها نشان دهد. خداوند شاکران را دوست دارد و راه نعمت و فراوانی را در زندگیشان میگشاید.
این کتاب به شما میآموزد که چطور با اتکا به قدرت مطلق (خداوند) بر هر مشکلی فائق آیید و در مسیر کامیابی گام برداید.
بخش اول: راه
بخش دوم: فرصتهاي طلايي
بخش سوم: دعا
بخش چهارم: ايمان
بخش پنجم: افكار منفي
بخش ششم: انتخاب
بخش هفتم: ترس
بخش هشتم: ذهن برتر
بخش نهم: افكار
بخش دهم: راهنما
بخش یازدهم: معجزه
بخش دوازدهم: ديد
بخش سیزدهم: قدرت كلام
نویسنده: پریسا نصیری
ترجمه ی متون انگليسي: سارا حاجطاهران
نوع فایل : PDF
حجم فایل: ۲٫۱۶ مگابایت
There are no reviews yet.